surprise party

Afgelopen week was mijn vriend Shawn jarig en ik was van plan om een surprise party te organiseren. Een feestje waar haar zelf echt helemaal niets vanaf weet. Geloof met dat is met mijn vriend erg lastig. Op de een of andere manier heeft hij altijd iets in de gaten. Ik besloot het feestje te geven als hij thuiskomt uit zijn werk. Dit is het perfecte moment om hem te verrassen. Op de dag zelf van haar verjaardag nam ik vrij zonder dat hij het wist. Ik ben ook gewoon naar mijn werk gereden in de ochtend. Tenminste dit dacht hij zodat het lijkt op een gewone dag. In de werkelijkheid ging ik gewoon naar de Appie Happie om boodschappen voor het feestje te halen.

Ik ben super langzaam de straat in gereden want met mijn geluk blijkt hij nog niet weg te zijn. Gelukkig was dit niet het geval en kon ik de boodschappen uitladen. Daarna met vrienden de tuin ingericht. Mike had een week eerder verlichting, mooie sta tafels en een heuse biertafel bij partytent plaza geregeld. en natuurlijk een vouwtent voor het geval het weer omsloeg (stond binnen 1 minuut).

Over de hapjes hoefde ik niet na te denken want om half 4 kwam de cateraar. De cateraar organiseert een heerlijke barbecue in de achtertuin en rond 5 uur kwamen de eerste gasten. Mijn vriend was om 6 uur klaar met werken en bij thuiskomst stond de hele tuin vol! Al met al een geslaagd feest!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *